Livrare

Buchete Delicioase realizeaza livrari de aranjamente cadou in Bucuresti si imprejurimi. Toate livrarile sunt realizate personal, de Luni pana Vineri in intervalul 11:00-17:00 si Sambata in intervalul 10:00-13:00 (exceptand sarbatorile legale). Costul de livrare va fi adaugat comenzii dumneavoastra.

Aranjamentele din fructe sunt realizate proaspat in fiecare zi. Comenzile pot fi plasate cu cel putin 24h in avans. Va rugam sa ne contactati direct in cazul in care doriti livrare/ridicare in aceeasi zi.

Exista si posibilitatea ridicarii aranjamentelor de la sediul nostru, doar in baza unei comenzi prealabile. Nu avem aranjamente in stoc care sa poata fi ridicate de la locatia noastra fara comanda. Fiind produse cu un termen de valabilitate scurt aceste sunt realizate doar la comanda. 

Costul livrarii in Bucuresti este gratuit pentru comenzi mai mari de 150 ron.  Pentru comenzi sub 150 ron, costul livrarii este de 10 ron. De asemenea cand adresa de livrare este situata in afara municipiului Bucuresti se adauga un cost de 10 ron, indiferent de valoarea comenzii. Aranjamentele pot fi ridicate de la sediul nostru fara un cost suplimentar. 

Livrarile la ore exacte nu pot fi garantate si vor fi planificate in functie de comenzile existente si practicile de management al timpului. Vom face tot posibilul sa livram in intervalul orelor deschise ale locatiei destinatarului.

Va rugam sa va asigurati ca o persoana de contact se afla la locatia indicata in ziua livrarii.