Evenimente

Buchetele din fructe pot fi o idee unică si proaspată pentru urmatorul eveniment. Ele pot aduce o pata de culoare si improspata orice eveniment. Fie ca este vorba de aranjamente pentru mesele invitatilor la nunta, botez, petrecere de copii, prezentari, petreceri corporate, conferinte sau intalniri business, buchetele din fructe vor fi mereu proaspete si delicioase.

Vrei să fii original la evenimentele pe care le organizezi? Fresh bar-urile sau chiar buchetele din fructe proaspete sunt exact acele elemente care vor da o nota de eleganță și culoare evenimentului tău.  Un Fresh Bar din fructe si legume plin de arome, culoare si prospețime va încanta si inspira orice invitat. Poți aduce un plus de prospețime si energie prin miniporțiile servite.

Pasiunea pentru design și creativitatea conduc la reușita evenimentelor la care Buchetele Delicioase sunt prezente. Fie ca este o întâlnire de business, o petrecere de sărbători, putem oferi asistență in alegerea celor mai potrivite aranjamente pentru mesele invitaților, deserturi sau cadouri business ce se potrivesc nevoilor profesionale.