O zi a Indragostitilor Fara Stres

O zi a Indragostitilor Fara Stres

joi, 27 decembrie 2018 18:26:32 Europe/Bucharest

Se intampla mai des decat admiti, ca ziua Indragostitilor sa se furiseze repede si te stresezi sa faci planuri pe ultima suta. Din fericire, avem cateva idei care te vor ajuta.

Fa-ti un plan.Indiferent ca iesiti in oras sau stati in casa e importat sa stii cum vrei sa petreci timpul cu presoana iubita. Gandeste-te cu cel putin o saptamana inainte pentru a evita stresul cu planuri de ultim moment. 

Rezervari in avans.Daca ati decis sa iesiti in oras, asigura-te ca aveti totul rezervat dinainte. Ultimul lucru de care nu vrei sa dai este un film sold-out sau restaurantul favorit plin de rezervari. Daca aveti copii asigurati-va din timp ca ii puteti lasa cu bona sau cineva din familie. Si in ultimul rand, blocheaza-ti timpul in agenda de la serviciu pentru a nu aparea sedinte pe ultimul moment care te impiedica sa pleci. 

Comanda cadoul din timp.Comandarea cadourilor in avans nu doar asigura ca vor sosi la timp, dar poti sa te gandesti mai bine ce vei oferi. Cumparand mai devreme iti ofera posibilitatea de a allege dintr-o gama mai larga inainte de a se termina stocurile. Nu transforma un cadou bine gandit in “orice gasesc pe ultima suta”

Celebreaza mai devreme.Poti celebra ziua Indragostitilor in alta zi, de ce sa nu serbezi cu cateva zile inainte? Poti evita aglomeratia si puteti iesi intr-o zi care este convenienta pentru amandoi. Nu ti-ar place sa primesti un cadou dulce cu cateva zile mai devreme?

Planifca ceva amuzant. Cina si un film sunt intotdeauna placute, dar poti incerca ceva nou si spontan si poate fi exact ce ai nevoie. Planifica ceva  ce ai vrut mereu sa incerci, cum ar fi un curs de dans sau un concert ce muzica de la un artist local. Incearca ceva nou cu ocazia zilei Indragostitilor. 

Cel mai important lucru de tinut minte este sa te simti bine. Ziua Indragostitilor este doar o data pe an asa ca nu te stresa sa o faci perfecta. Ce conteaza cel mai mult este sa fi impreuna cu persoana iubita. 

Postat în Ocazii Speciale Toate categoriile De:
"Blugento" Admin