Idei Proaspete de Pasti

Idei Proaspete de Pasti

joi, 18 aprilie 2019 14:33:00 Europe/Bucharest

Primavara a sosit si ne bucuram de zilele mai calde si mai lungi. Sarbatorile de Pasti se apropie cu pasi repezi si nu e niciodata prea devreme sa incepi pregatirile. Fie ca vrei sa pretreci impreuna cu familia sau cu prieteni, avem cateva idei proaspete pentru sarbatori pascale mai dulci.

Aranjeaza Masa cu un Aranjament Central Colorat

 Nu ne putem gandi la un mod mai dulce de a impresiona oaspetii decat cu un aranjment inspirat din culorile primaverii. Fie ca esti gazda sau invitat poti oferi un cadou inspirat de Pasti persoanelor dragi. Un buchet din fructe iese in evidenta de fiecare data, cu ananas taiat in forma de iepuras sau capsuni acoperite cu ciocolata toate aranjamentele noastre arata minunat dar sunt si foarte gustoase, perfecte pentru décor si desert!

Cel mai dulce cadou de Pasti

Anul acesta incearca sa te gandesti la un cadou inedit in locul iepurasilor de ciocolata. In functie de persoana careia ii oferi cadoul poti alege un aranjament cu fructe, o cutie de capsuni in ciocolata sau poate chiar un buchet din fructe proaspete care sa contina si ciocolata. Orice aranjament ai alege, va aduce cu siguranta un zambet si va satisfice toate papilele gustative.  

Vanatoare de Oua

Vanatoarea de oua este o traditie noua dar este una foarte amuzanta, placuta de copii si parinti. Daca vrei sa ridici stacheta transforma vanatoarea intr-o stafeta cu premii delicioase. Poti alege din oricare din aranjamentele cu fructe proaspete sau acoperite cu ciocolata si nu vei da gres. Cu asa premii fiecare se va simti castigator. 

Sunteti gata pentru a petrece sarbatorile de Pasti intr-un mod mai proaspat si mai delicios?

Sursa imaginii: www.tastefullysimple.com

Postat în Sarbatori Toate categoriile De:
Roxanna buchetedelicioase